Wij zijn blij jullie weer te mogen ontvangen en onze behandelingen te kunnen voortzetten. Jullie zijn van harte welkom.

Wij benadrukken wel dat er sprake moet zijn van noodzakelijke zorg (dit betekent dat deze klachten niet verbeteren met rust, gedoseerd bewegen, tijdelijke pijn medicatie en dat zonder behandeling de klachten zover achteruit kunnen gaan, dat er blijvende schade kan ontstaan)

Voor werknemers in vitale beroepen maken wij een uitzondering en mag je zoiezo een afspraak maken.

Mocht een behandeling noodzakelijk zijn,dan zou ik graag jullie hulp willen vragen om de behandeling goed te kunnen laten verlopen:

 DE MAATREGELEN

Wij verzoeken je alleen naar de praktijk te komen, zonder partner, familielid of iemand anders.

Kom zoveel mogelijk op de afgesproken tijd binnen, zodat niemand lang in de wachtkamer hoeft te verblijven.

In de wachtkamer zullen de stoelen op een afstand van 1,5 meter staan. Dit betekent dat er een beperkt aantal zitplaatsen in de wachtruimte zijn. Wij proberen patienten zo verspreid mogelijk in te plannen, maar in het geval dat de wachtkamer vol is verzoeken wij jullie even buiten te wachten.

Het is cruciaal dat we nu vóór en ná de behandeling onze handen wassen gedurende 20-30 seconden, ook tussen de vingers. Raak tussentijds je mond, neus en ogen níet aan en nies in je elleboog. Heel graag je handen wassen bij binnenkomst.Zou je na het reinigen van je handen geen stoelen, leuningen, tijdschriften of telefoons willen pakken?

Ook houden wij met de ouders de anderhalve meter afstand en zal ik het kind vanzelfsprekend van dichterbij behandelen.

Tijdens de behandeling is 1,5 meter afstand houden onvermijdelijk. Vóór de behandeling is er zoveel mogelijk ruimte om belangrijke zaken samen te overleggen. Tijdens de behandeling word je verzocht zo min mogelijk te praten (noodzakelijke info mag je natuurlijk wel altijd delen)

Zorg ook graag voor twee grote schone lakens mee: een om op te liggen en een over je heen dan kan ik je daar omheen behandelen. Ik zorg óók voor schone kleden, maar dubbelop is veiliger,ik draag ook handschoenen en een mondkapje.

Wij hanteren momenteel een ´geen-handen-schudden-beleid´.

De betaling kan per pin contactloos worden voldaan. Er worden momenteel geen contante betalingen geaccepteerd.

Uiteraard nemen wij de veiligheidseisen serieus en daarom vragen wij het volgende: heb je last van een of een combinatie van de volgende verschijnselen

neusverkoudheid
hoesten
kuchen
loopneus
keelpijn
verhoging (37.5-38 graden)/ koorts
kortademigheid/benauwdheid
hoofdpijn
branderige ogen
reuk- en of smaakverlies (dit zijn vaak de symptomen voor je ziek wordt)
sinds kort een vermoeidheid
grieperig gevoel of last van diarree

 

Zeg in dat geval je osteopathie afspraak kosteloos af.

Ben je recentelijk of de afgelopen 14 dagen contact geweest met één of meerdere corona patienten, mensen met bovengenoemde klachten of ben ze jelf besmet geweest met Covid-19? Bespreek dit dan vooraf telefonisch met uw huisarts of GGD.

Take care allen en hopelijk tot snel,
Esther Verstraten Osteopaat DO-mro