Ziekteverzuim kunt u als werkgever verminderen door uw medewerkers regelmatig naar de osteopaat te laten gaan. Gezond werken begint bij de basis: wanneer het lichaam in balans is, kan het een hoop aan. U zult zien dat het ziekteverzuim binnen uw organisatie lager wordt, wanneer uw medewerkers regelmatig voor een ‘onderhoudsbeurt’ naar een osteopaat gaan. Ze herstellen sneller én worden minder vaak ziek.

Gezond personeel

Osteopathie Verstraten behandelt voor diverse bedrijven de medewerkers die ziek zijn. Een osteopatische behandeling ondersteunt het herstelproces en kan zelfs uitval voorkomen. Hiermee bespaart u hoge ziekteverzuimkosten. Zeker met het oog op de Wet Modernisering Ziektewet, loont deze investering in de gezondheid van uw personeel.

Gezond werken bij Berend Botje

Gezond werken is belangrijk voor Alien Alberts van kindercentrum Berend Botje. Zij houdt haar 300 medewerkers in optimale conditie door ze regelmatig naar osteopaat Esther Verstraten te sturen. In deze video vertelt ze over haar ervaringen.

Meer weten over hoe u ook uw ziekteverzuim kunt verlagen?

Neem contact op met osteopaat Esther Verstraten.

DOWNLOAD INTAKE FORMULIER
Als u door ons behandeld wilt worden, dan gaan we een ‘behandelingsovereenkomst’ met elkaar aan. Wij hebben dan ook uw persoonsgegevens nodig. Zou u het intake formulier voor ons willen invullen?

Voor meer informatie zie de privacyverklaring.
Dit geldt ook bij kinderen (akkoord van beide ouders) en het inwendig behandelen.

Dank u wel voor uw tijd en moeite

Het NRO beschermt en waarborgt de kwaliteit van de osteopatische zorg, geeft algemene informatie en is het aanspreekpunt bij klachten.
Het NVO zet zich in voor wetenschappelijke erkenning van ons vak en behartigt de belangen van osteopaten.