Ziekteverzuim kan voorkomen worden wanneer het lichaam optimaal functioneert. Een osteopaat signaleert blokkades in het lichaam en haalt die weg. Hierdoor is het lichaam fitter en kan het makkelijker met druk en stress omgaan.

Uitval door stress

Uit onderzoek blijkt dat stress en werkdruk een belangrijke oorzaak voor uitval zijn. Esther Verstraten: ‘Als behandelaar merk ik bij cliënten met stressklachten dat er allerlei blokkades in het lichaam zitten. Stress en werkdruk zijn dan vaak de druppel die de emmer laten overlopen.’

Fitte werknemers

Een gezond lichaam kan tegen werkdruk, want een lichaam dat in balans is, herstelt zichzelf en kan tegen een stootje. Zo krijgt u een gezonde onderneming met fitte werknemers en een goede werksfeer. En dat betaalt zich altijd terug!

Voorkom zieke medewerkers, maak nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

DOWNLOAD INTAKE FORMULIER
Als u door ons behandeld wilt worden, dan gaan we een ‘behandelingsovereenkomst’ met elkaar aan. Wij hebben dan ook uw persoonsgegevens nodig. Zou u het intake formulier voor ons willen invullen?

Voor meer informatie zie de privacyverklaring.
Dit geldt ook bij kinderen (akkoord van beide ouders) en het inwendig behandelen.

Dank u wel voor uw tijd en moeite

Het NRO beschermt en waarborgt de kwaliteit van de osteopatische zorg, geeft algemene informatie en is het aanspreekpunt bij klachten.
Het NVO zet zich in voor wetenschappelijke erkenning van ons vak en behartigt de belangen van osteopaten.