Zieke werknemers wilt u als werkgever weer zo snel mogelijk aan het werk krijgen. Bij fysieke klachten duurt de herstelperiode normaal gesproken hooguit 6 weken. Duurt het langer? Dan is het goed te onderzoeken welke blokkades het herstel belemmeren. De osteopaat helpt daarbij.

Blokkades verwijderen

Mensen die ziek thuis zitten, willen zelf meestal ook zo snel mogelijk weer aan het werk. Door blokkades in het lichaam blijven ze echter fysieke klachten houden. Samen met u en uw werknemer stelt Esther Verstraten een plan op om deze blokkades te vinden én te verwijderen. Uw werknemer gaat snel weer fit aan het werk.

Plan van aanpak ‘Gezond Aan Het Werk’

Ieder lichaam is anders, dus het plan van aanpak wordt vastgesteld op basis van een individueel onderzoek. De stappen hierin zijn:

  • Een intakegesprek, 3 behandelingen en een evaluatie

De werkgever betaalt de eerste 3 behandelingen, indien nodig en gewenst betaalt de werknemer de volgenden vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Help uw medewerkers weer snel aan het werk. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

DOWNLOAD INTAKE FORMULIER
Als u door ons behandeld wilt worden, dan gaan we een ‘behandelingsovereenkomst’ met elkaar aan. Wij hebben dan ook uw persoonsgegevens nodig. Zou u het intake formulier voor ons willen invullen?

Voor meer informatie zie de privacyverklaring.
Dit geldt ook bij kinderen (akkoord van beide ouders) en het inwendig behandelen.

Dank u wel voor uw tijd en moeite

Het NRO beschermt en waarborgt de kwaliteit van de osteopatische zorg, geeft algemene informatie en is het aanspreekpunt bij klachten.
Het NVO zet zich in voor wetenschappelijke erkenning van ons vak en behartigt de belangen van osteopaten.